Πρέσα Πορτοκαλιών Μini Μatic 15 πορτοκάλια/λεπτό zumoval spain

Κωδικός: mini matic
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
3,741.08€

Πρέσα Πορτοκαλιών Mini Matic 15 πορτοκάλια/λεπτό

 

 

Γενικά Χαρακτηριστικά:

 

Ψηφιακός Πίνακας Ελέγχου

Διάμετρος Φρούτου: 60-80 mm

Αυτόματη Τροφοδότηση

Zumoval Ισπανικής Κατασκευής

Πιστοποιήσεις
        
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 

Παραγωγή: 15 φρούτα/λεπτό – 60 lt/ώρα

Χωρ/τα τροφοδότη: 6 kg πορτοκάλια

(αποθηκευτικός χώρος)

Χωρ/τα κάδου για φλούδες: 9 kg

Ισχύς/Τάση: 550 W/ 230 V

Συχνότητα: 50/60 Hz

Βάρος: 54,4 kg

Διαστάσεις: 33 x 45 x 93 cm (ΜxΒxΥ)


                                                   Λειτουργίες Ψηφιακού Πίνακα

» Επιλογή συνεχόμενης λειτουργίας

 

» Επιλογή αριθμού πορτοκαλιών για στύψιμο

» Αντίστροφη περιστροφή, αν κολλήσει κάποιο φρούτο

» Μετρητής πορτοκαλιών (που έχετε στύψει)

» Αυτόματη διακοπή λειτουργίας:

όταν δεν έχει πορτοκάλια (μετά από 5 λεπτά)

όταν δεν χρησιμοποιείται για μερικά λεπτά (με προγ/σμό)

» Ενημέρωση όταν ο κάδος έχει γεμίσει από φλούδες

 

» Λειτουργία εύκολης αποσυναρμολόγησης για καθαρισμό

» Ανίχνευση σφαλμάτων

» Ένδειξη τάσης ρεύματος

» Κωδικός μηχανήματος (serial n

 

Προαιρετικά:

 Αυτόματη κάνουλα Inox

⊕ Αυτόματο ντουζ καθαρισμού

⊕ Ασημί χρώμα 

Πρέσα Πορτοκαλιών Mini Matic 15 πορτοκάλια/λεπτό

Μini Matic Zumoval (Ισπανία)

Η Πρέσα Πορτοκαλιών Mini Matic 15 πορτοκάλια/λεπτό, του ισπανικού εργοστασίου Zumoval, είναι η μικρότερη πρέσα πορτοκαλιών με αυτόματο τροφοδότη. Η χωρητικότητα του τροφοδότη είναι 6 kg πορτοκάλια (αποθηκευτικός χώρος). Έτσι όταν το βάλετε σε λειτουργία δεν χρειάζεται να απασχολείται ο υπαλλήλος με την τοποθέτηση πορτοκαλιών.

Η νέα πρέσα πορτοκαλιών Μini Matic διαθέτει ψηφιακό πίνακα ελέγχου, που επιτρέπει τον ελέγχο και προγραμματισμό διαφορετικών λειτουργιών. Έχει δυνατότητα να στύψει 15 πορτοκάλια το λεπτό ή αλλιώς 60 lt/ώρα. Μπορεί να στύψει πορτοκάλια ή άλλα φρούτα με διάμετρο από 60 έως 80 mm. Ο ψηφιακός πίνακας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο λειτουργίας, ανάμεσα σε συνεχόμενη λειτουργία ή λειτουργία με επιλογή αριθμού πορτοκαλιών που θέλετε να στύψει. Στην περίπτωση που κολλήσει κάποιο φρούτο, μπορείτε πολύ εύκολα με τη λειτουργία αντίστροφης περιστροφής να το ξεμπλοκάρετε. Ο μετρητής πορτοκαλιών σας ενημέρωνει πόσα πορτοκάλια έχετε στύψει για να γνωρίζετε πάντα τον ακριβή αριθμό.

Επιπλέον λειτουργίες για Πρέσα Πορτοκαλιών Mini Matic 15 πορτοκάλια/λεπτό

Επίσης, διαθέτει αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν δεν έχει πορτοκάλια (μετά από 5 λεπτά) και όταν δεν χρησιμοποιείται το μηχάνημα για μερικά λεπτά (με προγραμματισμό). Ο καθαρισμός του μηχανήματος είναι πολύ απλός και εύκολος, λόγω της λειτουργίας εύκολης αποσυναρμολόγησης. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της νέας πρέσα πορτοκαλιών Μini Matic είναι ότι σας ενημερώνει όταν ο κάδος έχει γεμίσει από φλούδες για να μην χρειάζεται να το ελέγχετε μόνοι σας. Ο κάδος για τις φλούδες έχει χωρητικότητα 9 kg. Ο ψηφιακός πίνακας επίσης έχει λειτουργία ανίχνευσης σφαλμάτων καθώς και σας ενημερώνει για την τάση του ρεύματος με ένδειξη. Μπορείτε επίσης να βρείτε τον κωδικό του μηχανήματος σας (serial number).

Η εταιρία ΑΡΖΙΝΟΣ ΑΕ είναι αντιπρόσωπος του ισπανικού εργοστασίου Zumoval στην Ελλάδα. Το εξειδικευμένο τμήμα service της εταιρίας μας μπορεί να συντηρήσει και να επισκευάσει πιθανόν βλάβη στις επαγγελματικές πρέσες πορτοκαλιών Zumoval πιστοποιημένα.


Προαιρετικές Επιλογές:

 Αυτόματη κάνουλα Inox  Ανοίγοντας την κάνουλα το μηχάνημα αρχίζει να λειτουργεί, ενώ κλείνοντας την κάνουλα το μηχάνημα σταματάει να λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει επειδή η κάνουλα συνδέεται απευθείας με τον κινητήρα του μηχανήματος. Περιστρέφοντας το σημείο γύρω από τη λαβή της κάνουλας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συνεχές και μη συνεχές γέμισμα.

⊕ Αυτόματο ντουζ καθαρισμού → Με σύστημα καθαρισμού που καθαρίζει γρήγορα την περιοχή παρασκευής του χυμού, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος εργασίας. Έτσι, η πρέσα σας θα διατηρείται πάντα καθαρή.

⊕ Ασημί χρώμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ