Συσκευαστικο vacuum με ισχυς αντλιας BUSCH 10 m³/h Μήκος συγκόλλησης: 405mm 0,3kw/230V L+N/ 50-60 V/L+N/Hz διαστ. θαλαμης 412x453x200mm TTMB10E2 Distform Ισπανιας

Κωδικός: TTMB10E2
Διαθεσιμότητα: Προιον Κατόπιν Παραγγελίας
2,690.80€

 I Sensor ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Vacuum από την DISTFORM Ισπανιας. Εξωτερικές διαστάσεις: 475x561x454 mm. Ισχύς αντλίας BUSCH 10 m³/h. Τάση: 230/L+N/ 50-60 V/L+N/Hz. Ισχύς: 0,3 Kw. Διαστάσεις θαλάμης: 412x453x200 mm. Μήκος συγκόλλησης: 405 mm.

 

  • Με δυνατοτητα εισαγωγης ΟΖΟΝ με extra χρεωση+74.20euro

 

I Sensor ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Vacuum από την DISTFORM Ισπανιας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ στο AUTOMATIC MODE
iVac έξυπνος αισθητήρας. Ευφυής συσκευασία χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Ο έξυπνος αισθητήρας iVac ρυθμίζει αυτόματα το βέλτιστο κενό για κάθε τύπο προϊόντος. Ανιχνεύει το μέγεθος, την ποσότητα, τον τύπο τροφής και επίσης εάν είναι υγρό ή πορώδες. Βελτιστοποιώντας τον κύκλο συσκευασίας ,αποφεύγει το iVac την διαρροη υγρων στο θάλαμο, προστατεύοντας το λάδι της αντλίας την ρύπανση και την παράταση της ζωής του. iSeal έξυπνη σφραγίδα. Έξυπνη σφράγιση χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Το iSeal ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο σφράγισης και θερμοκρασία για κάθε κύκλο, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία εμποδίζει την υπερθέρμανση της σφράγισης bar, επιμηκύνοντας την ωφέλιμη ζωή όλων των εξαρτημάτων της. Το iSeal εξασφαλίζει μια τέλεια σφράγιση κάθε φορά, ανεξάρτητα από τον αριθμό των κύκλων που εκτελούνται ή του πάχους της σακούλας. Επιπλέον, μπορεί να σφραγίσει μεταλλικούς σάκους. SCS σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης. 100% ασφαλή συσκευασία. Η ανύψωση πάνω από τη στάθμη της θάλασσας και οι καιρικές συνθήκες προκαλούν την μεταβολή της ατμοσφαιρικής πίεση. Αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν το ποιότητα συσκευασίας κενού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο συσκευαστής αυτο-βαθμονομείται αυτόματα, χωρίς παρέμβαση του χρήστη, για να διασφαλιστεί τέλεια συσκευασία κενού κάθε φορά.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ στο MANUAL MODE
Συσκευαστε εν κενω σε δοχεία Gastronorm. Το εξωτερικό εξάρτημα συσκευασίας κενού καθιστά δυνατή την συσκευασία τροφίμων σε ειδικά δοχεία Gastronorm. Εξωτερικό κενώ. Η συσκευασία χρησιμοποιείται όταν είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η ένταση και τη φρεσκάδα των ευαίσθητων τροφίμων: σαλάτες, ζυμαρικά, κλπ. Επιπλέον, οι τυποποιημένες διαστάσεις του, καθιστούν εύκολη τη μεταφορά και την αποθήκευση. Αποθηκευση και επεξεργασια προγραμματων. Εύκολη πρόσβαση στα αποθηκευμένα προγράμματα. Όλα τα μοντέλα σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε μέχρι και 10 διαφορετικά προγράμματα κενού. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις παραμέτρους συσκευασίας, να τις αποθηκεύσετε και να τις χρησιμοποιήσετε για μια μεταγενέστερη διαδικασία συσκευασίας. Όλα με τη βοήθεια ενός κουμπιου με περιστροφικό έλεγχο. MCV (Multi Cycle Vacuum). Επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις κύκλου κενού. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας MCV δημιουργεί αυτόματα το επιθυμητό αριθμό επαναλήψεων κύκλου κενού (έως 9 κύκλοι) χωρίς να χρειάζεται να επιβλέπει τη διαδικασία ή να χαμηλώνει και να αυξάνεται το καπάκι χειροκίνητα μετά από κάθε κύκλο. Αυτό το καθιστά δυνατό σε αποξηραμένες σάλτσες και σε χρωστικές, εμποτισμένες ή γευστικές τροφές. Vacuum StandBy. Διατηρήστε το κενό μέσα στο θάλαμο. Η λειτουργία αναμονής σε κενό επιτρέπει τη συντήρηση του κενού στο θάλαμο για αόριστο χρονικό διάστημα. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε στερεοποιημένους αφρούς ή άλλες εφαρμογές όπως μαρινάδες, μειώνοντας το χρόνο εμποτισμού έως και 90% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές. Auto Clean. Αυτοκαθαριζόμενο σύστημα λαδιού. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα όταν αλλάζετε πετρέλαιο. Τα vacuum iSensor είναι εφοδιασμένο με λάδι Autoclean. Αυτό το σύστημα αφαιρεί αυτόματα το συμπυκνωμένο νερό που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της συσκευασίας, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του λαδιού και την ανθεκτικότητα της αντλίας κενού. Δαπανήστε λιγότερο χρόνο και χρήμα για τη συντήρηση. Το iSensor θα σας ειδοποιήσει αυτόματα τη σωστή στιγμή για να πραγματοποιήσετε αυτοκαθαρισμό του λάδιoυ του. Εξωτερικές διαστάσεις: 475x561x454 mm. Ισχύς αντλίας BUSCH 10 m³/h. Τάση: 230/L+N/ 50-60 V/L+N/Hz. Ισχύς: 0,3 Kw. Διαστάσεις θαλάμης: 412x453x200 mm. Μήκος συγκόλλησης: 405 mm.

 
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ