Απωθητικό Ζώων Ηλιακό Κήπου Grundig PRIMO 820015

Κωδικός: 820015
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες

Αξιόπιστο - το ηλιακό απωθητικό της Grundig προστατεύει τον κήπο σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως: γάτες, αλεπούδες, σκυλιά, ρακούν, κουνέλια ή ποντίκια. Οι ενσωματωμένες μπαταρίες 2400mAh Ni-MH φορτίζονται στο φως της ημέρας μέσω του ενσωματωμένου ηλιακού πίνακα. Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές, οι μπαταρίες (AA) μπορούν να αντικατασταθούν.
Λειτουργία: Οι ήχοι που παράγονται από τη συσκευή στην περιοχή υπερήχων (13KHz-60KHz) θεωρούνται δυσάρεστοι από τα ζώα στην περιοχή ανίχνευσης και εξασφαλίζουν ότι το ζώο απομακρύνεται από αυτήν την περιοχή. Οι ήχοι είναι ασφαλείς για ανθρώπους και ζώα.
Εύρος: Το απωθητικό Grundig έχει αισθητήρα κίνησης με περιοχή ανίχνευσης 120 ° με περιοχή 5-8 m. Αυτό αντιστοιχεί σε μια περιοχή περίπου 40 m2. Εάν θέλετε να προστατεύσετε μεγαλύτερες περιοχές, απλά παραγγείλετε αρκετές συσκευές. Η ευαισθησία του αισθητήρα κίνησης είναι απείρως ρυθμιζόμενη.
Δύο τρόποι συχνότητας: η συσκευή απώθησης των ζώων είναι ρυθμιζόμενη σε δύο διαφορετικές περιοχές συχνοτήτων. Δεδομένου ότι διαφορετικά ζώα έχουν επίσης διαφορετική ακοή, το εύρος συχνοτήτων μπορεί να ρυθμιστεί. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη επίδραση της συσκευής.
4 λυχνίες LED: οι ενσωματωμένες λυχνίες LED διαθέτουν αισθητήρα λυκόφωτος. Τη νύχτα, τα LED που αναβοσβήνουν παρέχουν πρόσθετη αποτροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ