ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΝΕΡΟΥ 10 lt RCWK 67-21180

Κωδικός: 67-21180
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ζεστό νερό διανομέας - 10 λίτρα

Ο επαγγελματικός διανομέας ζεστού νερού RCWK 10L της Royal Catering σας επιτρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας σταθερή θέρμανση χάρη στην αποτελεσματική απόδοση θέρμανσης. Μπορείτε να παρασκευάσετε ζεστά ροφήματα, όπως τσάι, καφέ, αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως ζυμωμένο κρασί. Ο τσάι είναι η τέλεια συσκευή για ξενοδοχεία, εστιατόρια, εστιατόρια ή σε άλλες εγκαταστάσεις.

10 L διανομέα ζεστού νερού από την Royal Catering για τα αναψυκτικά σας

 

Με το θερμαντικό στοιχείο 2.000 watt και τη συνολική χωρητικότητα των 10 λίτρων, ο διανομέας ποτών RCWK 10L είναι εξαιρετικά αποδοτικός και έχει ένα φιλόξενο και μοντέρνο σχεδιασμό. Είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε μπουφέ. Η χωρητικότητα είναι για 8 λίτρα, περίπου 62 φλυτζάνια μπορούν να γεμιστούν με μία γέμιση. Ο σύγχρονος θερμαντήρας λειτουργεί με ρυθμιστή και μπορεί να θερμαίνει το νερό μεταξύ 30 - 100 ° C. Το ζεστό νερό ρέει από μια βρύση απόσταξης όταν πιέζετε.

 
 

Η ηλεκτρική εστία μαγειρέματος από την Royal Catering είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και ως εκ τούτου είναι εύκολο να καθαριστεί και να προστατευτεί αποτελεσματικά από τη διάβρωση. Ο δείκτης πρακτικού επιπέδου εξασφαλίζει ότι πάντα γνωρίζετε ακριβώς πόσο νερό είναι μέσα. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πότε πρέπει να ξαναγεμίζεται ο διανομέας ζεστού νερού. Κατά την επαναπλήρωση, το καπάκι με ένα ανθεκτικό στη θερμότητα κουμπί σας προστατεύει από τα εγκαύματα.

 
 

Η συσκευή είναι πολύ κινητή , λόγω του μικρού βάρους των 2,6 κιλών και των 230 βολτ. Η συσκευή μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί όπου υπάρχει πρόσβαση σε μια πρίζα. Οι εργονομικές λαβές στις πλευρές της συσκευής εξασφαλίζουν εύκολη μεταφορά.

Πλεονεκτήματα με μια ματιά

  • Powered από ένα στοιχείο θέρμανσης 2.000 watt
  • Εύκολος καθαρισμός και προστασία από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Ένδειξη πρακτικού επιπέδου για τον έλεγχο της στάθμης του νερού
  • Υψηλή κινητικότητα με ελαφρύ βάρος και εργονομικές λαβές
  • Μοντέρνος και φιλόξενος σχεδιασμός, κατάλληλος για κάθε μπουφέ

Διαθέτει ο διανομέας ζεστού νερού μια βρύση απόσταξης;

Ο διανομέας ζεστού νερού RCWK-10L έχει βρύση στεγανοποίησης. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά τη συσκευή, η βρύση πρέπει να καθαρίζεται τακτικά για να αποφευχθεί η διαρροή.

Πόσο σφιχτό είναι το καπάκι;

Το καπάκι τοποθετείται μόνο ελαφρά πάνω στο δοχείο ζεστού νερού.

Μοντέλο RCWK 10L
Αριθμός αντικειμένου 1180
Κατάσταση Νέος
Τάση 230V
Εξουσία 2.000 W
Θερμική θερμοκρασία 100 ° C
Εύρος θερμοκρασίας 30 - 100 ° C
Υλικό, περίβλημα Ανοξείδωτο ατσάλι
Λειτουργική ικανότητα 8 λίτρα
Συνολική χωρητικότητα 10 λίτρα
Αριθμός φλιτζανιών ανά γέμισμα Ca. 62 κύπελλα
Διαστάσεις (LxWxH) 30,00 x 33,00 x 42,00 εκ
Βάρος 2,65 kg
Διαστάσεις μεταφοράς (LxWxH) 30,00 x 42,00 x 30,00 εκ
Βάρος αποστολής 3,20 kg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ