ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΝΕΡΟΥ 20 lt RCWK 67-21182

Κωδικός: 67-21182
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Διανομέας ζεστού νερού - 20 λίτρα

Ο επαγγελματικός διανομέας ζεστού νερού RCWK 20L της Royal Catering σας επιτρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας σταθερή θέρμανση χάρη στην αποτελεσματική απόδοση θέρμανσης. Μπορείτε να παρασκευάσετε ζεστά ροφήματα, όπως τσάι, καφέ, αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως ζυμωμένο κρασί. Ο τσάι είναι η τέλεια συσκευή για ξενοδοχεία, εστιατόρια, εστιατόρια ή σε άλλες εγκαταστάσεις.

20 L διανομέα ζεστού νερού από την Royal Catering για τα αναψυκτικά σας

 

Με το θερμαντικό στοιχείο των 2.500 watt και τη συνολική χωρητικότητα των 20 λίτρων, ο διανομέας ποτών RCWK 20L είναι εξαιρετικά αποδοτικός και έχει ένα φιλόξενο και μοντέρνο σχεδιασμό.Είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε μπουφέ. Η χωρητικότητα είναι 16,5 λίτρα, περίπου 119 φλυτζάνια μπορούν να πληρωθούν με μία γέμιση.Ο σύγχρονος θερμαντήρας λειτουργεί με ρυθμιστή και μπορεί να θερμαίνει το νερό μεταξύ 30 - 100 ° C. Το ζεστό νερό ρέει από μια βρύση απόσταξης όταν πιέζετε.

 
 

Η ηλεκτρική εστία μαγειρέματος από την Royal Catering είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και ως εκ τούτου είναι εύκολο να καθαριστεί και να προστατευτεί αποτελεσματικά από τη διάβρωση. Ο δείκτης πρακτικού επιπέδου εξασφαλίζει ότι πάντα γνωρίζετε ακριβώς πόσο νερό είναι μέσα. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πότε πρέπει να ξαναγεμίζεται ο διανομέας ζεστού νερού. Κατά την επαναπλήρωση, το καπάκι με ένα ανθεκτικό στη θερμότητα κουμπί σας προστατεύει από τα εγκαύματα.

 
 

Η συσκευή είναι πολύ κινητή , λόγω του μικρού βάρους των 3.4 κιλών και των 230 βολτ. Η συσκευή μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί όπου υπάρχει πρόσβαση σε μια πρίζα. Οι εργονομικές λαβές στις πλευρές της συσκευής εξασφαλίζουν εύκολη μεταφορά.

Πλεονεκτήματα με μια ματιά

  • Powered από ένα στοιχείο θέρμανσης 2.500 watt
  • Εύκολος καθαρισμός και προστασία από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Ένδειξη πρακτικού επιπέδου για τον έλεγχο της στάθμης του νερού
  • Υψηλή κινητικότητα με ελαφρύ βάρος και εργονομικές λαβές
  • Μοντέρνος και φιλόξενος σχεδιασμός, κατάλληλος για κάθε μπουφέ

Διαθέτει ο διανομέας ζεστού νερού μια βρύση απόσταξης;

Ο διανομέας ζεστού νερού RCWK -20L έχει βρύση ανθεκτική στη στάγδην αντλία. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά τη συσκευή, η βρύση πρέπει να καθαρίζεται τακτικά για να αποφευχθεί η διαρροή.

Πόσο σφιχτό είναι το καπάκι;

Το καπάκι τοποθετείται μόνο ελαφρά πάνω στο δοχείο ζεστού νερού.

Μοντέλο RCWK 20L
Αριθμός αντικειμένου 1182
Κατάσταση Νέος
Τάση 230V
Εξουσία 2.500 W
Θερμική θερμοκρασία 100 ° C
Εύρος θερμοκρασίας 30 - 100 ° C
Υλικό, περίβλημα Ανοξείδωτο ατσάλι
Λειτουργική ικανότητα 16,5 λίτρα
Συνολική χωρητικότητα 20 λίτρα
Αριθμός φλιτζανιών ανά γέμισμα Ca. 119 κύπελλα
Διαστάσεις (LxWxH) 33,30 Χ 38,00 Χ 54,00 εκ
Βάρος 3,40 kg
Διαστάσεις μεταφοράς (LxWxH) 32,00 x 32,00 x 55,00 εκ
Βάρος αποστολής 4,20 kg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ