Παγομηχανή ανάδευσης (με τρύπα) 70Kg B 700 Masterfrost

Κωδικός: B700
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
1,611.05€

 Παγομηχανή ανάδευσης 70kg/24h B 700 Masterfrost με σύστημα Μύλου για περιοχές με σκληρά νερά. Παράγει παγάκι με τρύπα, σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση.

  • Μέθοδος Ανάδευσης
  • Αυξομείωσης του μεγέθους του πάγου
  • Αποθήκη 40-42 kg
  • 54 Παγάκια ανά Κύκλο
  • Διαστάσεις: 48x71.5x100.5cm

Κατάλληλη για Μικρά bar, Αναψυκτήρια, Καφετέριες, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Μπιστρό, Βίλλες, κ.α.


Παγομηχανές ανάδευσης Master Frost

Παγάκι με τρύπα

Το σύστημα αυτών των παγομηχανών μπορεί να δουλέψει σε περιοχές με «σκληρό» νερό ( περιοχές με άλατα). Το σύστημα ανάδευσης είναι το μοναδικό σύστημα στον κόσμο το οποίο μπορεί να αλλάξει το μέγεθος του πάγου απλά και μόνο γυρνώντας έναν διακόπτη. Δεν χρειάζεται τεχνικός…

Το γράμμα ‘B’ έχει σχέση με τη λέξη “Bullet” που δηλώνει το σχήμα του πάγου με στρόγγυλη τρύπα. Βασικά είναι ένας πάγος σε σχήμα καμπάνας με μία στρόγγυλη τρύπα στη μέση.

Οι παγομηχανές μας τύπου B – για «σκληρά» νερά έχουν σχεδιαστεί με ένα εκλεπτυσμένο τρόπο και χρησιμοποιούν λιγότερα κινητά μέρη από τα κοινά συστήματα ανάδευσης του ανταγωνισμού. Αυτές οι καινούριες παγομηχανές έχουν αλλάξει την πορεία της αγοράς παγομηχανών. Είναι πολύ απλό και εύκολο να συντηρηθούν και να λειτουργήσουν.

Σε κάθε μοντέλο Β ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει το μέγεθος του πάγου, ανάλογα με τις ανάγκες του, κάτι που δεν συμβαίνει με τις παγομηχανές των άλλων εταιρειών.

Αυτή η παγομηχανή έχει ξεχωρίσει για τους παρακάτω λόγους:

1. Ικανότητα προσαρμογής του μεγέθους του πάγου σε 7 μεγέθη από τον χρήστη γυρνώντας ένα διακόπτη
2. Λιγότερα κινητά μέρη από τις υπόλοιπες παγομηχανές με σύστημα ανάδευσης του ανταγωνισμού, που σημαίνει λιγότερα προβλήματα.
3. Πολύ μεγάλος κάδος αποθήκευσης του πάγου, ενσωματωμένος στην παγομηχανή.

Η αποχέτευση της δεξαμενής νερού που βρίσκεται στο πίσω μέρος επιτρέπει στον χρήστη να παίρνει πάγο με ευκολία και χωρίς εμπόδια. ’νετος χώρος αποθήκευσης του πάγου.

Τα μοντέλα της σειράς Β έχουν σχεδιαστεί εστιασμένα με σκοπό την εύκολη συντήρηση από τους τεχνικούς. Η συντήρηση όσο πιο εύκολη γίνεται.

Το εξελιγμένο σύστημα έυκολης χρήσης και συντήρησης θα προσθέσει κέρδος στην επιχείρηση και μία μακρόχρονη χρήση.

Έχουν σχεδιαστεί ειδικά καλούπια για τον μηχανισμό του μοντέλου Β με σκοπό να μειωθεί το ύψος χωρίς να θυσιαστεί χώρος από την αποθήκη του πάγου ή από τον χώρο που απαιτείται για τη συντήρηση

Απόδοση: 
70kg/24h
Επιλογές: 
Παγάκι με τρύπα
Κατηγορία: 
Aνάδευσης
Αποθήκη: 
Ναί
Μήκος: 
48cm
Βάθος: 
71cm
Ύψος: 
100cm
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ