Αντισηπτικά Froisept Plus Gel 70% αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) 1000ml με αντλια

Κωδικός: 442132
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες

Το αντισηπτικό gel της FROIKA έχει αναπτυχθεί βάσει των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και περιέχει 70%  αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) & ενεργό οξυγόνο (0,15% υπεροξειδίου του υδρογόνου) . Με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, είναι κατάλληλο για άμεση απολύμανση των χεριών, χωρίς ξέβγαλμα. Ο επιμελής καθαρισμός και η αντισηψία των χεριών έχουν γίνει τα ισχυρά όπλα ενάντια στον Covid-19, τα αντισηπτικά gel γίνονται η ασπίδα προστασίας μας.

Τα αντισηπτικά gel χεριών Froisept plus διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών συσκευασίας και με την επιλογή αντλίας, spray ή flip top στο επάνω μέρος βρίσκουν εφαρμογή και καλύπτουν, κάθε σας ανάγκη.

Για τους επαγγελματίες που καλούνται να απολυμαίνουν εκτός των χεριών, επιφάνειες, πόμολα, διακόπτες, καθίσματα προτείνουμε τις συσκευασίες Spray & Refill επαγγελματικές συσκευασίες 4 lt (gel ή διάλυμα).

Το αντισηπτικό Froisept plus έχει:

    • Ευχάριστο Άρωμα
    • Στεγνώνει γρήγορα
    • Απαλή υφή
    • Ενυδατώνει τα χέρια
    • Δεν κολλάει και δεν ξηραίνει το δέρμα

 

Διαθέσιμα μεγέθη συσκευασιών: 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml (με Flip top, αντλία και Spray)

H Froimed, εταιρεία παραγωγής και εμπορίας της μάρκας Froika, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1957 στην φαρμακευτική και καλλυντική αγορά. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνής κανόνες ορθών παρασκευαστικών πρακτικών (GMP -Good Manufacturing Practices).

Τα αντισηπτικά Gel FROISEPT PLUS  είναι ελεγμένα επιστημονικά και παράγονται με πρώτες ύλες φιλικές προς το δέρμα, απαλλαγμένες από αλλεργιογόνα, ώστε ο απαιτητικός καταναλωτής να χρησιμοποιεί καθημερινά ένα ποιοτικό & αποτελεσματικό αντισηπτικό.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 6%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ