Αλλαξιερα Σταθμός αλλαγής μωρού Y49.5ΠX85.5XΒ58,5 BY10

Κωδικός: BY10
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ο σταθμός αλλαγής μωρού μας

Βολικός

Ιδανική για τους γονείς που έχουν πολλά να μεταφέρουν, ο σταθμός αλλαγής μωρών έχει σχεδιαστεί εργονομικά για να ανοίγει, να κλείνει και να προσαρμόζεται εύκολα με το ένα χέρι.

Κρατώντας τα πορτοφόλια και τις σακούλες από την πάνα εύκολα, η μονάδα διαθέτει επίσης δύο άνετα άγκιστρα, επιτρέποντας στους γονείς να επικεντρωθούν στο μικρό τους. 

Ασφαλής 

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρουμε για την αλλαγή πάνας, είναι ότι κανείς δεν θέλει να διαρκέσει περισσότερο από το απαραίτητο! Οι κρυμμένοι μεντεσέδες και η ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας καθιστούν αυτό το σταθμό αλλαγής μωρών εξαιρετικά ασφαλές - ακόμα και όταν χρησιμοποιείται σε βιασύνη.

ΚΑΘΑΡΗ

Εγχυμένο με αντιμικροβιακό παράγοντα, το πλαστικό περίβλημα HDPE στο σταθμό αλλαγής μωρού αναστέλλει την ανάπτυξη οσμών και δυνητικά επιβλαβών βακτηρίων. Η αδιάβροχη επένδυση είναι εύκολο να καθαριστεί και εξαιρετικά στιβαρή, καθιστώντας την πρακτική επένδυση σε οποιοδήποτε χώρο υγιεινής με εγκαταστάσεις αλλαγής μωρού.

Δύο χρόνια εγγύησης

Αυτός ο σταθμός αλλαγής μωρού έρχεται με τη σφραγίδα μας για έγκριση ποιότητας και εγγύηση δύο ετών, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν ανταλλακτικών και εργασίας, εάν χρειαστεί να επισκευαστεί εντός του πρώτου έτους αγοράς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ