Σύστημα Φιλτραρίσματος Λαδιού (30Lit/λεπτό) Fritclean FC30B

Κωδικός: FC30B
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
1,661.60€ 1,661.60€

προ Φ.Π.Α. 1,340.00€

Σύστημα Φιλτραρίσματος Λαδιού  (30Lit/λεπτό) Fritclean FC30B

Συσκευή φιλτραρίσματος λαδιού FRITCLEAN

Εξοικονομήστε εως και 50% παρατείνοντας την διάρκεια ζωής των λαδιών σας!!!

Εύκολος και ασφαλής καθαρισμός σε 4 λεπτά !!!

Εξασφαλίστε ποιότητα στα τηγανητά φαγητά σας!!

– Λειτουργεί σε καυτό λάδι μέχρι 180°C !!!

– Διάρκεια κύκλου 2-6 λεπτά !!!

– Όλα του τα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριό σας.

– Βύθιση στο λάδι 20-30cm.

– Ικανότητα φιλτραρίσματος 30λίτρα/λεπτό, 50 λίτρα/λεπτό ή 80λίτρα/λεπτό.

  • Μοντέλο: FC30B
  • Διαστάσεις: 12*23*40cm
  • Ικανότητα φιλτραρίσματος: 30lit/λεπτό
  • Φιλτράρει λάδι: 6-14 λίτρα
  • Βάρος: 4,7Kg

 

Τι είναι το FritClean Fryer Filter και πώς να το χρησιμοποιήσετε;

 

Τις πατάτες, που είναι ένα από τα πιο καταναλωτικά φαγητά σήμερα, τις απολαμβάνουν όλοι από επτά έως εβδομήντα. Γι' αυτό οι επιχειρήσεις περιλαμβάνουν περισσότερα τηγανητά στο μενού τους. Τηγανητές πατάτες, κοτόπουλο, ψάρι, κροκέτες, ροδέλες κρεμμυδιού... Η
συνεχής χρήση τηγανέλαιου που χρησιμοποιείται σε φαγητά που τηγανίζονται σε φριτέζα είναι ένα μειονέκτημα. Η συνεχής αλλαγή του για να μην συμβιβαστεί με τη γεύση και την υγεία μπορεί να προκαλέσει οικονομικές δυσκολίες στις επιχειρήσεις τόσο από άποψη κόστους όσο και χρόνου. Ο καθαρισμός του χρησιμοποιημένου λαδιού τηγανίσματος είναι σημαντικός για την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία των καταναλωτών. Επομένως, το τηγανέλαιο πρέπει να καθαρίζεται και να φιλτράρεται τακτικά. Πώς καθαρίζουμε λοιπόν το λάδι τηγανίσματος; Με φίλτρο φριτέζας FritClean !

 
Τι είναι το φίλτρο FritClean Fryer και πώς να το χρησιμοποιήσετε;
 

Τι είναι το FritClean Fryer Filter;

 

Είναι λίγο δύσκολο να καθαρίζουμε τα τηγανέλαια που χρησιμοποιούμε σε φριτέζες που λειτουργούν στους 180°C. Πρώτα πρέπει να περιμένουμε να κρυώσει τελείως το λάδι. Γι' αυτό οι επιχειρήσεις μπορούν να χάσουν πολύ χρόνο και προσπάθεια λόγω του χρόνου αναμονής. Ταυτόχρονα, το λάδι δεν καθαρίζεται πλήρως με παλιές μεθόδους. Ωστόσο, έχει επίσης μειονεκτήματα όπως ένα μέρος του λαδιού γίνεται απόβλητο. Είναι πλέον εύκολο να αποτρέψετε αυτές τις αρνητικότητες με το FritClean!

Συνδυάζοντας βιομηχανικές κουζίνες και τεχνολογία, το FritClean Fryer Filter σάς επιτρέπει να εξοικονομείτε λάδι με ένα μόνο κλικ. Το FritClean, το οποίο καθαρίζει το λάδι τηγανίσματος που χρησιμοποιείται στις φριτέζες με ακρίβεια micron, παρατείνει την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής του λαδιού σας. Σας επιτρέπει επίσης να φτιάξετε πιο υγιεινές πατάτες.

 

Πώς λειτουργεί το φίλτρο FritClean Fryer;

 

Το FritClean, το οποίο είναι πολύ εύκολο στη χρήση, σας εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και κόπο! Το FritClean, το οποίο καθαρίζει το λάδι τηγανίσματος σε θερμοκρασία λειτουργίας 180°C με ευαισθησία 25 microns, βοηθά το λάδι σας να διατηρεί την ισορροπία των πολικών ουσιών και οξέων. Ταυτόχρονα, χάρη στην εύκολη ασύρματη χρήση του, μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα στη βιομηχανική κουζίνα σας και να το χρησιμοποιείτε όπου θέλετε.

Τοποθετήστε το φίλτρο FritClean Fryer στο θάλαμο λαδιού της φριτέζας σας και πατήστε το κουμπί! Το FritClean, το οποίο λειτουργεί με ένα μόνο κουμπί, δημιουργεί μια δίνη στο τηγανέλαιο. Έτσι, καθαρίζει το λάδι τηγανίσματος μαζεύοντας τα καμένα κομμάτια στο λάδι στον θάλαμό του.

 
Πώς λειτουργεί το φίλτρο FritClean Fryer;
 

Συνδέστε το καθαρό φίλτρο κασέτας στη φλάντζα.

Πρώτα, συνδέστε το καθαρό φίλτρο φυσιγγίου στη φλάντζα ή συνδέστε το φίλτρο σακούλας στον σωλήνα. Φροντίστε να κλείσετε το προστατευτικό κάλυμμα πριν ξεκινήσετε το φιλτράρισμα.

 

Τοποθετήστε το φίλτρο στο θάλαμο λαδιού.

Τοποθετήστε το επίπεδο στο θάλαμο λαδιού της φριτέζας και ενεργοποιήστε το πατώντας το κουμπί. Το FritClean λειτουργεί σε 1 λεπτό σε αυτόματο πρόγραμμα και φιλτράρει το λάδι τηγανίσματος στη φριτέζα σας.

 

Τοποθετήστε το σε δοχείο φίλτρου λαδιού.

Τέλος, αφού τελειώσει η διαδικασία φιλτραρίσματος, τοποθετήστε το FritClean στο μπολ λαδιού.

 

Πώς να καθαρίσετε το φίλτρο FritClean Fryer;

 

Είναι εύκολο στη χρήση και επίσης εύκολο στο καθάρισμα. Μπορείτε να πλύνετε το FritClean σε βιομηχανικό πλυντήριο πιάτων.

 
Φίλτρο FritClean Fryer
 

Καθαρισμός φίλτρου σακούλας και κασέτας

Πρώτα, μουλιάστε τη σακούλα και/ή το φίλτρο του φυσιγγίου σε βραστό νερό με απορρυπαντικό. Στη συνέχεια, μπορείτε να πλύνετε τη σακούλα και το φίλτρο της κασέτας.

 

Έναρξη καθαρισμού φίλτρου

Όταν αρχίσετε να καθαρίζετε το φίλτρο της φριτέζας, πρώτα γυρίστε το φίλτρο ανάποδα και ανακινήστε το. Με αυτόν τον τρόπο, τα σωματίδια που συσσωρεύονται στο εσωτερικό θα καθαριστούν. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

 

Καθαρισμός άνω μέρους σώματος

Διαχωρίστε το πάνω μέρος του σώματος ξεβιδώνοντας τα μάνδαλα του φίλτρου της φριτέζας. Υπάρχει ηλεκτρονικός εξοπλισμός στο πάνω μέρος του σώματος. Επομένως, καθαρίστε το πάνω μέρος του σώματος με ένα υγρό πανί.

 

Καθαρισμός Κάτω Σώματος

Τέλος, μπορείτε να πλύνετε εύκολα το κάτω μέρος της συσκευής, το μπολ φίλτρου λαδιού, το προστατευτικό πάνελ και το φίλτρο φυσιγγίων στο βιομηχανικό σας πλυντήριο πιάτων.

 

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε το φίλτρο FritClean Fryer:

 

Το FritClean Fryer Filter φιλτράρει και καθαρίζει το λάδι τηγανίσματος σε θερμοκρασία λειτουργίας σε σύντομο χρονικό διάστημα 1 λεπτού. Επιπλέον, χάρη στην εύκολη ασύρματη χρήση του, μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε στη βιομηχανική κουζίνα σας. Πρέπει να προσέξετε ορισμένα σημεία όταν χρησιμοποιείτε το φίλτρο FritClean Fryer:

 
  1. Το τηγανέλαιό σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 °C κατά το φιλτράρισμα.
  2. Το βάθος του υγρού πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 cm και μέγιστο 20/30 ή 40 cm ανάλογα με το μοντέλο.
  3. Μην αφήνετε το φίλτρο σε καυτό λάδι 3 φορές στη σειρά για περισσότερο από 3 λεπτά.
  4. Κατά τον καθαρισμό του φίλτρου πρέπει να φοράτε προστατευτικά γάντια.
 

Γνωρίστε το φίλτρο FritClean Fryer!

Με το φίλτρο φριτέζας FritClean, μπορείτε πλέον να εξοικονομήσετε 50% σε λάδι τηγανίσματος με ένα μόνο κλικ. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το FritClean!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ