Μηχανές Pop Corn - Παραγωγή: (130gr) 8oz ανα 3 λεπτα RCPR-1350 67-11842

Κωδικός: 67-11842
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες

Popcorn Maker - 8 oz

Ο κατασκευαστής ποπ κορν RCPR-1350 της Royal Catering σας επιτρέπει να προετοιμάζετε, να συντηρείτε και να σερβίρετε το ποπ κορν με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για εμπορική χρήση και είναι ιδανικό για κινηματογράφους, σνακ μπουφέδες, εκδηλώσεις, φεστιβάλ, καρναβάλια ή άλλες εκδηλώσεις που απαιτούν το δημοφιλές σνακ.

 

Ο παρασκευαστής ποπ κορν προετοιμάζει το νόστιμο ποπ κορν δίπλα στο χρόνο: Χρειάζονται μόνο 120 δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε μια μερίδα ποπ κορν 150 γραμμάρια και να τα υπηρετήσετε στους πελάτες σας. Σε αντίθεση με άλλα συνηθισμένα μηχανήματα, ο κατασκευαστής ποπ κορν σας επιτρέπει να εξυπηρετείτε πολλούς πελάτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Γρήγορα προετοιμάστε το υπέροχο ποπ κορν με τον κατασκευαστή ποπ κορν RCPR-1350 από την Royal Catering

 

Η υψηλής απόδοσης ποπ κορν παρασκευάζει 5 κιλά ποπ κορν σε μία μόνο ώρα . Το ποπ κορν έχει πολύ υψηλή ποιότητα. Οι μη πυκνοί πυρήνες, το υπερβολικό έλαιο και τα ψίχουλα συλλέγονται σε ένα συρτάρι κάτω από το θάλαμο ποπκορν. Η συσκευή είναι η ιδανική επιλογή για χώρους με πολλούς πελάτες .

 
 

Το μηχάνημα τροφοδοτείται από 1350 W και θερμαίνει τον βραστήρα ποπ κορν σε λίγα δευτερόλεπτα. Το ίδιο το βραστήρα φθάνει σε μίαθερμοκρασία μέχρι 250 ° C . Η παραγόμενη θερμότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρήσει το φρέσκο ​​ποπ κορν στην τέλεια θερμοκρασία, χάρη στην προαιρετική λειτουργία θέρμανσης.

 
 

Ο βραστήρας ποπ κορν είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και είναιεπικαλυμμένος με Teflon . Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα: Η μη κολλητική επικάλυψη εξασφαλίζει ότι το ποπ κορν δεν κολλάει στην επιφάνεια και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από τον βραστήρα. Επιπλέον, το υλικό επιταχύνει τη διαδικασία θέρμανσης για να φτάσει γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία. Η επίστρωση Teflon είναι πολύ στιβαρή και εύκολο να καθαριστεί.

 
 

Ο ποπ κορν έχει χωρητικότητα 1350 ml και είναι ιδανική για εμπορική χρήση και πολλούς πελάτες. Ένα κεκλιμένο καπάκι κάτω από την γυάλινη πόρτα σας επιτρέπει να αφαιρέσετε μικρά τμήματα. Ο κατασκευαστής ποπ κορν κάνει τα όνειρα των πελατών σας πραγματικότητα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

 
 

Ο κατασκευαστής ποπ κορν από την Royal Catering είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική συσκευή. Το μηχάνημα διαθέτει πολλά πολύχρωμα αυτοκόλλητα που προσελκύουν την προσοχή των πελατών σας. Ένας ευχάριστος φωτισμός μέσα στο θάλαμο ποπ κορν αυξάνει την επαγγελματική εμφάνιση της συσκευής και παρουσιάζει τα σνακ με ελκυστικό τρόπο, ακόμη και σε πιο σκοτεινές θέσεις.

 
 

Οι ξεχωριστές φάσεις προετοιμασίας μπορούν να ενεργοποιηθούν ξεχωριστά με το πάτημα ενός κουμπιού στον κατασκευαστή του popcorn. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να θερμαίνετε τη συσκευή, να έχετε ζεστό ποπ κορν έτοιμο ή να ανακατεύετε φρέσκο ​​ποπ κορν με την ενσωματωμένη ράβδο ανάδευσης. Ο κατασκευαστής ποπ κορν προσφέρει μια λύση σε κάθε απαίτηση.

 
 

Ο βραστήρας ποπ κορν έχει δύο πρακτικά καπάκια που κρατούν τη θερμότητα μέσα στο κλειστό λέβητα. Όταν το ποπκόρν είναι έτοιμο, μπορεί να χυθεί μέσα από το κεκλιμένο καπάκι στον υποκείμενο θάλαμο.Για καθαρισμό ή καθαρισμό, ο βραστήρας ποπ κορν μπορεί να περιστρέφεται. Διαθέτει θερμομονωμένη πλαστική λαβή .

 
 

Ο ποπ κορν έχει μια διαφανή πόρτα που μπορεί άνετα να ανοίξει και να κλείσει. Ένας μαγνητικός μηχανισμός κλεισίματος στις μεταλλικές λαβές κρατά το ποπ κορν κάτω από το κλείδωμα και σας επιτρέπει να ανοίγετε εύκολα την πόρτα ταυτόχρονα. Αυτό το πρακτικό σύστημα εξασφαλίζει ότι μπορείτε να χειρίζεστε το μηχάνημα με ευκολία, ακόμη και σε ταραχώδεις καταστάσεις.

 
 

Ο κατασκευαστής ποπ κορν έχει υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Είναι ενσωματωμένο σε διαφανή γυάλινη επιφάνεια ασφαλείας, που δεν μπορεί να σπάσει, μη τραυματίζοντας έτσι εσάς ή τον πελάτη σας σε περίπτωση ατυχήματος. Το γυαλί ασφαλείας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε θερμότητα ή φυσικές επιπτώσεις. Επιπλέον, τέσσερα σταθερά πόδια από καουτσούκ προσφέρουν τη συσκευή σε ασφαλή βάση, ενώ παράλληλα προστατεύουν το χώρο αποθήκευσης από ανεπιθύμητες γρατζουνιές.

 
 

Ο κατασκευαστής ποπ κορν ξεχωρίζει για την επαγγελματική του ποιότητα.Η συσκευή είναι εύρωστη και ανθεκτική. Το ενσωματωμένο αλουμίνιο εξασφαλίζει την υψηλή αντοχή του και το χαμηλό απόβαρο βάρους μόνο 15 kg σημαίνει ότι είναι εύκολο στη μεταφορά και εύκολο στον καθαρισμό.Ο κατασκευαστής ποπ κορν RCPR-1350 της Royal Catering κάνει όλες τις επιθυμίες σας πραγματικότητα - απλή, αποτελεσματική, αυτοματοποιημένη - απλά νόστιμο ποπ κορν.

Πλεονεκτήματα με μια ματιά

 • Διάτρητη βάση για εύκολο κοσκίνισμα
 • Γρήγορη θέρμανση στους 250 ° C
 • Εύχρηστος διακόπτης λειτουργίας
 • Χαλαρωτικά φώτα για τον θάλαμο ποπ κορν
 • Επαγγελματική ποιότητα
 • Μοντέλο RCPR-1350
  Αριθμός αντικειμένου 10010842
  Κατάσταση Αποδοτικότητα
  Υλικό, περίβλημα Ατσάλινο αλουμίνιο, γαλβανισμένος ατσάλι
  Υλικό, μέσα στον βραστήρα Επικαλυμμένο με τεφλόν αργίλιο
  Τάση 230 V / 50 Hz
  Εξουσία 1.350 W
  Έξοδος ανά διαδικασία θέρμανσης 8 oz / 227 g
  Μέγιστη. χωρητικότητα, βραστήρας: 1,350 ml
  Διάμετρος, βραστήρας 212 mm
  Ποσότητα πετρελαίου 50 ml ανά μερίδα
  Ποσό ζάχαρης 50 γραμμάρια ανά μερίδα
  Ποσότητα καλαμποκιού 150 g ανά μερίδα
  Χρόνος τηγανίσματος ανά 150 γρ 110 s
  Αποδοτικότητα ~ 5 kg / h
  Μέγιστη. θερμοκρασία, βραστήρας: 250 ° C
  Μέγιστη. θερμοκρασία θέρμανσης, θάλαμο 50 ° C
  Διαστάσεις, θάλαμος ποπ κορν (LxWxH) 33,7 x 47,6 x 51,7 cm
  Μήκος, καλώδιο τροφοδοσίας 1,6 μ
  Διαστάσεις (LxWxH) 37,00 x 52,50 x 68,00 εκ
  Βάρος 20,50 kg
  Διαστάσεις αποστολής (LxWxH) 46,00 χ 59,00 χ 74,50 εκ
  Βάρος αποστολής 24,50 kg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ