Πρέσα Πορτοκαλιών Top 28 πορτοκάλια/λεπτό zumoval spain

Κωδικός: TOP
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
4,450.20€

Πρέσα Πορτοκαλιών Top 28 πορτοκάλια/λεπτό

 

 

                  Η πρέσα χυμών Top, Zumoval, έχει αυτόματο τροφοδότη 18 kg!

Γενικά Χαρακτηριστικά:

 

Ψηφιακός Πίνακας Ελέγχου

Διάμετρος Φρούτου: 60-80 mm

Αυτόματη Τροφοδότηση

Zumoval Ισπανικής Κατασκευής

Πιστοποιήσεις
        
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 

Παραγωγή: 28 φρούτα/λεπτό – 120 lt/ώρα

Χωρ/τα τροφοδότη: 18 kg φρούτα

(αποθηκευτικός χώρος)

Χωρ/τα κάδου για φλούδες: 20 kg

Ισχύς/Τάση: 550 W/230 V

Συχνότητα: 50/60 Hz

Βάρος: 47,5 kg

Διαστάσεις: 62 x 50 x 99 cm (ΜxΒxΥ)


                                                   Λειτουργίες Ψηφιακού Πίνακα

» Επιλογή συνεχόμενης λειτουργίας

 

» Επιλογή αριθμού πορτοκαλιών για στύψιμο

» Αντίστροφη περιστροφή, αν κολλήσει κάποιο φρούτο

» Μετρητής πορτοκαλιών (που έχετε στύψει)

» Αυτόματη διακοπή λειτουργίας:

όταν δεν έχει πορτοκάλια (μετά από 5 λεπτά)

όταν δεν χρησιμοποιείται για μερικά λεπτά (με προγ/σμό)

» Ενημέρωση όταν ο κάδος έχει γεμίσει από φλούδες

 

» Λειτουργία εύκολης αποσυναρμολόγησης για καθαρισμό

» Ανίχνευση σφαλμάτων

» Ένδειξη τάσης ρεύματος

» Κωδικός μηχανήματος (serial number)

 

Πρέσα Πορτοκαλιών Top 28 πορτοκάλια/λεπτό

Με αυτόματο τροφοδότη χωρητικότητας 18 kg φρούτα

Η Πρέσα Πορτοκαλιών Top 28 πορτοκάλια/λεπτό είναι ιδανική για το στύψιμο φρέσκων χυμών γρήγορα και εύκολα. Μπορεί να στύψει φρούτα με διάμετρο από 60 έως 80 mm. Eίναι πολύ αποδοτική, λόγω του αυτόματου τροφοδότη που διαθέτει, με χωρητικότητα 18 kg (αποθηκευτικός χώρος). Έτσι, δεν χρειάζεται ο υπάλληλος σας να τοποθετεί πορτοκάλια στον τροφοδότη. Η νέα πρέσα πορτοκαλιών Top διαθέτει ψηφιακό πίνακα ελέγχου, που επιτρέπει τον ελέγχο και προγραμματισμό διαφορετικών λειτουργιών. Έχει δυνατότητα να στύψει 28 πορτοκάλια το λεπτό ή αλλιώς 120 lt/ώρα. Ο ψηφιακός πίνακας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο λειτουργίας, ανάμεσα σε συνεχόμενη λειτουργία ή λειτουργία με επιλογή αριθμού πορτοκαλιών που θέλετε να στύψει. Στην περίπτωση που κολλήσει κάποιο φρούτο, μπορείτε πολύ εύκολα με τη λειτουργία αντίστροφης περιστροφής να το ξεμπλοκάρετε. Ο μετρητής πορτοκαλιών σας ενημέρωνει πόσα πορτοκάλια έχετε στύψει για να γνωρίζετε πάντα τον ακριβή αριθμό.

Επιπλέον λειτουργίες για Πρέσα Πορτοκαλιών Top 28 πορτοκάλια/λεπτό

Επίσης, διαθέτει αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν δεν έχει πορτοκάλια (μετά από 5 λεπτά) και όταν δεν χρησιμοποιείται το μηχάνημα για μερικά λεπτά (με προγραμματισμό). Ο καθαρισμός του μηχανήματος είναι πολύ απλός και εύκολος, λόγω της λειτουργίας εύκολης αποσυναρμολόγησης. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της νέας πρέσα πορτοκαλιών Top είναι ότι σας ενημερώνει όταν ο κάδος έχει γεμίσει από φλούδες για να μην χρειάζεται να το ελέγχετε μόνοι σας. Ο κάδος για τις φλούδες έχει χωρητικότητα 20 kg. Ο ψηφιακός πίνακας επίσης έχει λειτουργία ανίχνευσης σφαλμάτων καθώς και σας ενημερώνει για την τάση του ρεύματος με ένδειξη. Μπορείτε επίσης να βρείτε τον κωδικό του μηχανήματος σας (serial number).

Η εταιρία ΑΡΖΙΝΟΣ ΑΕ είναι αντιπρόσωπος του ισπανικού εργοστασίου Zumoval στην Ελλάδα. Το εξειδικευμένο τμήμα service της εταιρίας μας μπορεί να συντηρήσει και να επισκευάσει πιθανόν βλάβη στις επαγγελματικές πρέσες πορτοκαλιών Zumoval πιστοποιημένα.


Προαιρετικές Επιλογές:

 Αυτόματη κάνουλα Inox  Ανοίγοντας την κάνουλα το μηχάνημα αρχίζει να λειτουργεί, ενώ κλείνοντας την κάνουλα το μηχάνημα σταματάει να λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει επειδή η κάνουλα συνδέεται απευθείας με τον κινητήρα του μηχανήματος. Περιστρέφοντας το σημείο γύρω από τη λαβή της κάνουλας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συνεχές και μη συνεχές γέμισμα.

⊕ Αυτόματο ντουζ καθαρισμού  Με σύστημα καθαρισμού που καθαρίζει γρήγορα την περιοχή παρασκευής του χυμού, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος εργασίας. Έτσι, η πρέσα σας θα διατηρείται πάντα καθαρή.

 Φίλτρο απομάκρυνσης πολτού με Inox κάνουλα → Βοηθούν την αυτοεξυπηρέτηση. Το φίλτρο απομάκρυνσης πολτού σας επιτρέπει να σπρώχνετε τους σπόρους και τον πολτό κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων, απλά μετακινώντας το στο πλάι. Σε ένα δευτερόλεπτο το φίλτρο είναι καθαρό. Η Inox κάνουλα, η οποία συνδέεται με τον κινητήρα, σας επιτρέπει να γεμίζετε γρήγορα ποτήρια ή μπουκάλια όταν θέλετε.

⊕ Kit για στύψιμο μικρότερων φρούτων, π.χ. μικρά πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια & lime

Kit για διάμετρο φρούτων  45-60 mm ή ⌀ 50-70 mm

⊕ Ασημί χρώμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ