Τί Είδος Βάφλας να Βάλω στο Μαγαζί μου;

Η κάθε περίπτωση καταστήματος εστίασης αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αλλά όλα αρχίζουν από την ερώτηση “Με ποιον τρόπο σερβίρεται τις βάφλες σας;”. Ο οδηγός για το σωστό σχεδιασμό και οργάνωση του εξοπλισμού σας, καθορίζεται από το ίδιο το κατάστημά σας. Έτσι, οι τρεις βασικές εκδοχές/απαντήσεις είναι οι ακόλουθες:

1. Προσφέρετε τη βάφλα στο σαλόνι, σε πιάτο

Στην περίπτωση που το κατάστημα εστίασης που έχετε, εξυπηρετεί κατά βάση κόσμο στο σαλόνι, σε τραπέζια, τότε η καλύτερη δυνατή λύση για εσάς είναι η στρόγγυλη βάφλα. Η στρόγγυλη βάφλα, ή αλλιώς βάφλα Americano, είναι η πλέον διαδεδομένη σε παγκόσμιο επίπεδο, τη “χτίζετε” σε πιάτο και τρώγεται με μαχαιροπίρουνο.

Βάφλα Americano

Βάφλα Americano

2. Προσφέρετε τη βάφλα στο χέρι

Η τάση της αγοράς και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, έχουν οδηγήσει το καταναλωτικό κοινό στην ολοένα και μεγαλύτερη κατανάλωση On the go. Έτσι, εύλογα, οι βιομηχανίες δημιούργησαν πολλές διαφορετικές προτάσεις για να καταναλώσει κάποιος τη βάφλα στο χέρι. Οι δύο πιο διαδεδομένες περιπτώσεις στην ελληνική αγορά είναι:

  • Η Bubble Waffle. Εμφανίστηκε πριν από μερικά χρόνια στις ασιατικές αγορές και πολύ σύντομα κατέκτησε και το δυτικό κόσμο. Αποτελεί το Νο1 trend αυτή τη στιγμή. Γλυκιά ζύμη γεμισμένη με πραλίνες, παγωτό, φρούτα και διάφορα toppings συνδυάζονται για ένα γαστρονομικό οργασμό!
    Bubble Waffle

    Bubble Waffle

  • Βάφλα στο ξυλάκι. Οι πιο διαδεδομένες στα ελληνικά πανηγύρια και ανοιχτές αγορές. Διευκολύνουν πολύ, καθώς τις ψήνετε ανά 4 τεμάχια μαζί. Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά σχέδια, με αυτά των: Lolly. Αρκουδάκι. Πεταλούδα και Καρδιά να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος στην ελληνική αγορά.
Βάφλες στο ξυλάκι

Βάφλες στο ξυλάκι

3.Προσφέρετε τη βάφλα με delivery στο σπίτι

Μέχρι και πριν από λίγο χρόνια, η βάφλα δεν είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την έρευνα και ανάπτυξη των εταιριών. Η μόνη βάφλα που γίνονταν delivery ήταν η στρόγγυλη. Πλέον, έχοντας αναλύσει τις ανάγκες τις αγοράς, το είδος βάφλας που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού είναι οι βαφλομπουκίτσες.

Βαφλομπουκίτσες

Βαφλομπουκίτσες

Bonous tip “Τί Είδος Βάφλας να Βάλω”: Οι βαφλομπουκίτσες, ως είδος βάφλας, έφεραν μια επανάσταση στις προτάσεις σερβιρίσματος, παίρνοντας το ρόλο του Τζόκερ, καθώς:

  • Μπορούν να κοπούν σε κομμάτια και να μπουν σε ένα χάρτινο κυπελλάκι και να καταναλωθούν στο δρόμο
  • Γίνεται να σερβιριστούν στο σαλόνι σε πιάτο με πραλίνες κ.λπ.
  • Μπορούν να γίνουν εύκολα πακέτο για ντελίβερι.
    Βαφλομπουκίτσες

    Βαφλομπουκίτσες